Αγαπητοί μας πελάτες,

Με αίσθημα ευθύνης παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στο θέμα του νέου Κορωνοϊού (COVID-19) και προσαρμόζουμε τον τρόπο λειτουργίας μας ακολουθώντας τους κανόνες που ορίζουν οι περιστάσεις και οι αρμόδιοι φορείς.

Τα εστιατόρια μας Pizza Hut στην Ελλάδα παραμένουν ανοικτά, εξυπηρετώντας μόνο παραγγελίες Delivery ή/και Take Away δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες τους να απολαύσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα.
Παράλληλα, όλοι εμείς στα εστιατόρια Pizza Hut κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών μας, εντατικοποιώντας όλα τα προληπτικά μέτρα που περιλαμβάνονταν ήδη στις ρουτίνες μας και που ορίζονται από τους ειδικούς σε παγκόσμιο επίπεδο:

  1. Αυξήσαμε τη συχνότητα καθαρισμού και απολύμανσης των επιφανειών σε όλα τα εστιατόρια.
  2. Ενισχύσαμε τις ήδη αυστηρές Πολιτικές Υγιεινής, Πλύσης χεριών, Υγείας και Ευεξίας των υπαλλήλων μας.
  3. Παρέχουμε στους ανθρώπους μας καθημερινή καθοδήγηση, ώστε να μπορούν να κρατήσουν τον εαυτό τους και τις οικογένειές τους ασφαλείς.

Στο πλαίσιο αυτό, δίνουμε τη δυνατότητα της ανέπαφης παραλαβής παραγγελιών στην πόρτα σας (Contactless delivery), η οποία προϋποθέτει ηλεκτρονική πληρωμή. Η διαδικασία είναι απλή:

  1. Ο διανομέας μόλις φτάσει σας ειδοποιεί χτυπώντας το εξωτερικό κουδούνι.
  2. Τον ενημερώνετε για το σημείο που επιθυμείτε να αφήσει την παραγγελία.
  3. Όταν φτάσετε, ο διανομέας απομακρύνεται σε απόσταση 2 μέτρων και φεύγει μόλις παραλάβετε την παραγγελία.

Σε εποχές όπως αυτές, εκτιμούμε την αφοσίωση των πελατών μας και δεσμευόμαστε να παρέχουμε τα προϊόντα που αγαπάτε, προστατεύοντας παράλληλα την υγεία και την ασφάλεια όλων μας.